Kraabi ja nuusuta: lõhnav tapeet ei ole enam kauge tulevikumuusika

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika mees toodab innovaatilist tapeeti.
Ameerika mees toodab innovaatilist tapeeti. Foto: Pexels / CC0 Licence

Näib, et klassikaliste tapeetide kuldajastu on lõppemas - on aeg lõhnavatele tapeetidele veidi ruumi teha, vahendab housebeautiful.com.

Mõte lõhnavast tapeedist tuli selle loojale Jon Shermanile nagu kõigi suurte ärimeeste head mõtted ikka - soovist teistest erineda. Mees ei tahtnud sama valdkonna ettevõtjatega ühel kaalukausil olla, seega seadiski Sherman eesmärgiks luua midagi enneolematult innovatiivset.

 

#cherryforever on chrome courtesy of @petra_c #scratch&sniff #wallpaper

A post shared by Flavor Paper (@flavorpaper) on

Ettevõtlik mees soovis luua tapeeti, mis lõhnaks täpselt samamoodi nagu muster tapeedil. Mees tegi veidi taustauuringut ning leidiski sobivad materjalid, mis ta eesmärgile veelgi lähemale viisid. 

Mees kasutab lõhnavate tapeetide loomisel nimelt vee baasil tehtud liimi ja mikrokapseldatud aroomõlisid, mis kraapimise korral meeldivat lõhna eritavad. Nende kahe segu kannab mees tapeetidele käsitsi.

 

#flavorpaper #wallcoveringinstallers

A post shared by Shelly Wilkins (@shelwa64) on

Shermani lõhnavate tapeetide kollektsioon pakub hetkel kolme erinevat valikut - banaani, kirssi ja tsitruselisi. Tapeetide värvivalik on lõhnavalikust loomulikult kordades suurem. Mehe eritellimustööna valminud tapeedid katavad nii Tommy Hilfigeri kui Dita Von Teese'i eluruume.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles