Enne ja pärast: naabruskonna häbiplekist sai oma kandi au ja uhkus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja enne.
Maja enne. Foto: www.hookedonhouses.net

1947. aastal ehitatud maja oli juba aastaid olnud naabruskonna häbiplekiks. Viimaks uue võimaluse saanud hoone kasvatas oma turuväärtust ning tõstis ka üleaedsete kinnisvara hinda, vahendab hookedonhouses.net.

111,4-ruutmeetrine maja alustas peale renoveerimistöid täiesti puhtalt lehelt. Ajaratta hambusse jäänud maja sai vaid kuue kuuga kauaoodatud uue kuue. 1947. aastal ehitatud maja oli vaikimisi oma kvartali kõige inetumaks eluhooneks tituleeritud. Häbiväärset silti kandnud maja on nüüd, pool aastat hiljem, aga oma kandi uhkus ja valgusekiir.

Maja pärast.
Maja pärast. Foto: www.hookedonhouses.net

Täielikult renoveeritud majas on kasutatud kvaliteetsemast kvaliteetsemaid tehnikaid ja viimistlusmaterjale. Heites pilgu maja eksterjöörile, jääb mulje, justkui oleks tegemist täiesti nullist kerkinud eluhoonega. Tegelikkuses aga vahetati välja kõik, mis andis välja vahetada ning piltilusas majas pole enam jälgegi möödunud sajandi mõjutustest.

Maja interjöör enne.
Maja interjöör enne. Foto: www.hookedonhouses.net

Sisekujundaja on majas kahtlemata palju vaeva näinud, et muuta see päevinäinud uberik trendikaks ning valgusküllaseks eluruumiks. Eluruum on hubane, soe ja õdus, tekitades tõelise kodutunde. Tänu väljaehitatud keldrile on maja nüüd lisaks ka 46,4-ruutmeetrit suurem.

Maja interjöör pärast.
Maja interjöör pärast. Foto: www.hookedonhouses.net

Põlu all olnud maja võlub nüüd nii oma eksterjööri kui interjööriga ning ootab vahvaid uusi omanikke, kes sellele käpa peale paneks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles