Keskmise eestlase korterist suuremasse garderoobi pääseb vaid sõrmejälje abil

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singapurist pärit ettevõtja Jamie Chua hämmastab oma garderoobiga.
Singapurist pärit ettevõtja Jamie Chua hämmastab oma garderoobiga. Foto: Tatjana Urosevic/PantherMedia / Tatjana Urosevic

Singapurist pärit ettevõtja Jamie Chua hämmastab oma 65-ruutmeetrise graderoobiga, vahendab thisisinsider.com. Naise riidekappi mahuks ilmselt elama ka keskmine Eesti pere.

65-ruutmeetrisesse garderoobi pääseb vaid üks ja ainult üks inimene siin maailmas - Jamie Chua. Isiklikku garderoobi sõrmejälje tuvastussüsteemi paigaldada lasknud naise garderoob on ilmselt üks suursugusemaid maailmas.

Jõuka naise garderoobis on ühtekokku 10 liugust, mis aitavad ruumi võimalikult säästlikult ära kasutada. Ustele paigaldatud peeglid loovad aga illusiooni justkui garderoobil poleks otsa ega äärt.

Naise uhkest garderoobist võib leida sadu disainerjalanõusid, -kleite, -kotte ja ka väärisehteid. Naise kapisügavustes on muuhulgas peidus ka üks maailma kallimaid Birkini käekotte.

Chua tunnistab, et loodud garderoob on justkui omaette kunstiteos, eksponeerides teda ja tema kõige hinnalisemaid esemeid. Püstirikas noor naine ei pelga üht riietust enam kui korra kanda ning leiab, et klassikalistest dressipükstest mugavamat ei leia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles