Põhimõtte küsimus: pensionär keeldub 100 000 euro eest pisikest murulappi müümast

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrges eas naine keeldub väikest maalappi müümast.
Kõrges eas naine keeldub väikest maalappi müümast. Foto: Pexels / CC0 Licence

97-aastane Dolly Burton on alustanud põhimõttelist võitlust kinnisvaraarendajatega. 1.82-meetrist maalappi müüa keelduv naine on visa ja eesmärgikindel, vahendab thesun.co.uk.

1.8288-meetrist maalappi müüa keelduv pensionär on oma Bristolis asuvas majas ühtekokku 50 aastat elanud. Soliidses eas naine on nimelt veendunud, et maalappi müües jääb ta ilma oma majaesisest aiakesest, mille nimel aastaid vaeva nähtud.

Linnavõimud ja kinnisvaraarendajad soovivad kõrges eas naist ära osta, ent vankumatu vanaproua keeldub alla vandumast. Maalappi müües annab naine põhimõtteliselt loa veokitele ettenähtud maantee ja 49 elumaja rajamiseks.

Burtonile on pakutud ka viiekohalist numbrit, ent järjekindel proua keeldub alla vandumast. «Nad võivad mulle ka 100 000 eurot pakkuda, ma ei anna alla,» ütles Burton väljaandele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles