Mahajäetud häärber müüdi ära hingehinnaga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

20 aastat avalikkuse eest varjus püsinud häärber üllatab oma müügihinnaga. 40 miljoni Austraalia dollari ehk pea 25,2 miljoni euro eest müüdud maja ei ole oma sisult ega olemuselt pooltki nii palju, kui ootaks, vahendab au.news.yahoo.com.

Häärberi internetioksjonil soetanud Hong-Kongi mees ilmselt ei teadnud, millesse ta end segab. Tavainimene ootab 25,2 miljoni euro eest luksust ja glamuuri, mitte puhastamata basseini, tulekahjust räsitud tube ja hädasti uuenduskuuri vajavat majapidamist. 

Terve varanduse kinnisvarasse investeerinud mees peab lisaks veel ka paberimajanduse ja erinevate maksudega rinda pistma. See aga tähendab, et mehe kulutus võib pärast kõiki kinnisvaratoiminguid veelgi suuremaks paisuda. 

Kinnisvara eelmised omanikud soetasid mõisa 23 aastat tagasi võrdlemisi tagasihoidliku 4,9 Austraalia dollari ehk pea 3 miljoni euro eest. Praegune müügihind, arvestades kinnisvara hetkeolukorda, on aga rekordiline Austraalia Tooraki linnajao ajaloos.

Vaata allolevast videost lähemalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles