Turvakaamera video: haljastuse pärast tülli pööranud naabrite raev läks üle piiri (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Kaks naabrit pöörasid omavahel lootusetult tülli, sest ei leidnud üksmeelt küsimuses, kas ja kuidas peaks kärpima maja ees kasvavat puud. Asi tipnes karmi kaklusega, mis ka turvakaamera videole jäi.

36-aastane briti ehitaja John Foster, kes juba varem korduvalt kohtulikult karistatud, pööras tülli oma naabrinaise poiss-sõbra Stephen Walkeriga, sest Walker ja tema sõber Samuel Roberts langetasid maja ees kasvanud puul oksa, vahendab The Sun.

Keset okste langetamist koos töökaaslase Liam Williamsiga sündmuskohale saabunud Foster polnud aga asjaga nõus ning raevus, tormates Walkerile kallale. 

Williams liitus peagi kaklusega, üritades Walkerit pähe taguda. Roberts üritas kaklejaid lahutada, kuid seepeale viskas Williams teda tellisega ja vigastas Walkeri autot.

Jaanuaris jõudis kaklejate lugu kohtusse, kus selgus, et Walker sai kakluses mitmeid luumurde ning vajas operatsiooni. Foster pääses kakluse järel siiski kohesest vangistusest, kuid peab Walkerile maksma kompensatsiooniks ligi 4000 ja kohtukuludeks ligi tuhat eurot.

Nii tema kui Williams mõisteti 22 kuuks tingimisi vangi, mõlemale määrati kaheaastane katseaeg.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles