Fotod: viis suurepärast lahendust odava aiamööbli valmistamiseks

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: facebook.com

Kevad on kohe käes ja õueelu muutub jälle aktuaalseks. Euroalustest saab aianurka väga vähese rahakuluga mugava mööbli, mis kestab kaua. 

Euroaluseid saab väikese raha eest transpordifirmadelt osta, kuid tihti saab neid ehituspoodidest ja ladudest küsimise peale ka täiesti tasuta. Seega on materjalikulu juba vaat et olematu. 

Lahendused aga, mida euroalustest luua saab, on väga omanäolised ja õdusad. Vaatame inspiratsiooniks viit neist. 

1. Mõnus lavats

Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Kuigi levinuim lahendus on euroalustest õuediivani meisterdamine, ei pea asjale nii ühekülgselt lähenema. Samast materjalist saab terrassile või välikööki meisterdada mõnusa lavatsi, kus kas või kogu perega pikali visata.

2. Lihtne kingariiul õue

Foto: facebook.com

Selleks, et suviste aiajalatsitega mitte mulda, liiva ja niidetud rohtu tuppa tassida, võid kaaluda säärase soodsa jalatsiriiuli meisterdamist. Sobib hästi terrassile, talveks võid koos muu aiamööbliga kokku pakkida.

3. Diivan rõdule

Foto: facebook.com

Euroalustest mööbel ei ole vaid majaomanikele sobiv lahendus: suurepärase õdusa istumisnurga saab neist kujundada ka kortermaja rõdule, kuhu poest valmiskujul mööbli leidmine võib parajaks peavaluks osutuda.

4. Klassikaline terrassidiivan ja -laud

Foto: facebook.com

Selliseid lahendusi näeb juba ka Eesti aedades üsna palju. Aga põhjusega. Lahendus on mugav, mahutab palju istujaid ja sobib suurepäraselt mõnusateks al fresco eineteks.

5. Eriti hubane peävitustool

Foto: facebook.com

Miks osta kalli hinnaga metallraamil päevitustool, kui selle võib euroalustest ise teha ja kujundada täpselt nii mugavaks nagu endale meeldib? Tasub kindlasti kaalumist!

Selleks, et mööbel oleks mugavam kasutada, müüvad nii mõnedki poed spetsiaalselt sobivas mõõdus pehmenduspatju, kuid neid saab poroloonist ka ise valmistada. 

Vaata rohkem lahendusi SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles