Fotod: viis väga soodsat suvekodu Eesti saartel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Suvekodu saarel tundub paljudele kauge kättesaamatu unistusena, kuid tegelikult võib mõne majapidamise Eesti saartel üsna soodsa hinnaga kätte saada. 

1. Uus-Andruse talu Saaremaal, 22 000 eurot

Foto: KV.EE

Talumaja on hinna kohta väga heas seisus. Vahetatud on kogu elektrisüsteem, palgid üldiselt korras, vaid üks sein vajab vahetamist. Tegemist on kahtlemata suurepärase kohaga, kus veeta oma suved.

2. Võimas lilla maja Piirissaares, 22 900 eurot

Foto: KV.EE

Keset Peipsi järve asuval Piirissaarel on müügile tulnud võimas lilla maja. See on haruldane võimalus veeta oma suved keset Peipsi-kandi kombeid ja kultuuri. 

3. Endine koolimaja Hiiumaal, 27 000 eurot

Foto: KV.EE

Eelmise sajandi algusaastail tegutses majas Rebasselja kool. Tänasel päeval on tegemist elumajaga, mis sobib aastaringseks elamiseks, nii et siin ei pruugi sugugi vaid suvepuhkusi veeta.

4. Uhiuue saunamajaga klassikaline talukompleks Saaremaal, 29 000 eurot

Foto: KV.EE

Kuigi Kotka talu vajab renoveerimist, ei pea siin muret tundma selle üle, et esiotsa pole kusagil olla: peavarju pakub uhiuus terrassiga saunamaja, mille servas mõnus kümblustünn.

5. Mõnus suvekodu Vormsi saarel, 36 500 eurot

Foto: KV.EE

Diby külas saja meetri kaugusel merest otsib uusi suvitajaid mõnus ehe talumaja, mis ehitatud 1906. aastal. Maja asub küla keskel, ümberringi on väga toredad naabrid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles