Ühetoalise korteri hinnaga saab soetada terve asustamata saare

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šoti saar.
Šoti saar. Foto: savills.com

Šotimaal müüki paisatud saar on võrdeline ühetoalise korteri müügihinnaga nii siin kui Londonis. Kauneid vaateid pakkuv saareke on väärt elukohaks nii loodusesõpradele kui ka neile, kes linnakärast tüdinud.

Asustamata saari ei pruugi praeguses turusituatsioonis kuigi kauaks enam jätkuda. Tihe konkurents ja armutu kinnisvaraturg on sundinud inimesi alternatiivseid võimalusi otsima. Üheks populaarsust koguvaks kinnisvaraobjektiks on sealjuures inimtegevusest tükiks ajaks puutumata jäänud privaatsaared. See, Šotimaa kirdeosas, Firthi lahes paiknev Grimbister Holmi saar, on üks paljudest väikesaartest, mis kinnisvaraturul hädasti uut omanikku ootab.

Šoti saar.
Šoti saar. Foto: savills.com

300 00 naela ehk veidi enam kui 343 533 eurot väärt saareke on oma 40 aakrise pindalaga oluliselt soodsam väljaminek kui mõne korteri soetamine. 

Saarel ootab uut omanikku korralik talumajapidamine, koos erinevate kõrvalhoonetega. Maalapp on heaks paigaks ka ettevõtluse alustamiseks. Saare omanik saab toota ise oma elektrienergiat ning omal jõul ka leiva lauale tuua.

Šoti saar.
Šoti saar. Foto: savills.com

Uuri saare kohta veidi lähemalt SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles