Fotod: legendaarse filmi võttepaigaks olnud maja otsib ostjat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmist tuntud ümber maja kulgev terrass.
Filmist tuntud ümber maja kulgev terrass. Foto: kw.com

Kui olid 90ndatel teismeline, tekitab see maja sinus tõenäoliselt tohutut nostalgiat: tegu on eramuga, kus võeti üles legendaarne «10 põhjust sind vihata», peaosas varalahkunud Heath Ledger.

1999. aasta linateose tegevus toimus Seattle´is, kuid maja, kus filmi keskmes olnud õed elasid, asub tegelikult Tacomas Washingtoni osariigis.

Foto: kw.com

Maja on viimased 30 aastat kuulunud ühele perekonnale, kuid nüüd on see müüki pandud. Müüja soovib maja eest saada 1,6 miljonit dollarit ehk umbes 1,3 miljonit eurot.

Ruum, kus Larry Milleri kehastatud pereisa sundis oma tütrel rasedakõhtu ette proovima.
Ruum, kus Larry Milleri kehastatud pereisa sundis oma tütrel rasedakõhtu ette proovima. Foto: kw.org
Foto: kw.org

350-ruutmeetrises majas on viis magamistuba ja kolm vannituba. Maja on võtetest peale väga vähe muutunud, võib öelda, et kõik on nii nagu filmi andunud fännid nägema on harjunud.

Foto: kw.org
Foto: kw.org

Maja keldriruumides on aga õdus ajaveetmiskoht ja kodubaar, kus tulevane omanik võib sõpradega näiteks «10 põhjust sind vihata» filmiõhtu korraldada. 

Foto: kw.org

Vaata rohkem pilte SIIT.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles