Fotod: viis hea hinnaga suvituskorterit Eesti kuurortlinnades

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Eestlased kipuvad suvekoduna eelistama lahmakaid talumajapidamisi, kuigi tegelikult on korter mõnes hubases linnakeses palju murevabam lahendus. Vaatame üle mõned soodsad pakkumised. 

Kuurortlinnade puhul tasub sageli kaalumisele võtta ka nõukaaegsete paneelmajade korterid, sest linnad, näiteks Haapsalu ja Kuressaare, on väikesed ning vahemaad pole suured: ikka pääseb jala randa ja promenaadile.

Samuti on sääraseid nõukaaegseid kortereid üsna lihtne ja soodne suvekoduks renoveerida.

1. Õdus stuudiokorter Viljandis, 26 000 eurot

Foto: KV.EE

Õdus ahiküttega ühetoaline korter asub üle-eelmise sajandi lõpus ehitatud puumajas ja sobib hästi suvitamiseks väiksemale perele. Viljandi oma järvega on suvepuhkusteks kahtlemata mõnus linnake!

2. Kolmetoaline korter Narva-Jõesuus, 26 500 eurot

Foto: KV.EE

Kolmetoalises korteris on tehtud kosmeetiline remont, kuid vähese vaevaga annab seda kindlasti isikupärasemaks muuta. Kortermaja asukoht on väga hea, rand ei ole kaugel. 

3. Korter Kuresaare vanalinnas, 29 000 eurot

Foto: KV.EE

Kahetoaline korter asub katusekorrusel ja vajab küll kaasajastamist, kuid sellel on väga palju potentsiaali. Korteri asukoht on väga hea: nii Kuressaare süda kui ka rand on vaid jalutuskäigu kaugusel. 

4. Paneelmaja korter Haapsalus, 29 000 eurot

Foto: city24.ee

Korter asub küll mitte kuigi romantilises paneelmajas, kuid asukoht on väga hea: kesklinna on siit astuda vähem kui sada meetrit. Korter on ka kohe sissekolimisvalmis. 

5. Rannalähedane korter Pärnus, 30 000 eurot

Foto: city24.ee

Eramajalaadses kuue korteriga majas asuv 25-ruutmeetrine korter on valmis sissekolimiseks. Kaminaga korteriga asukoht on väga hea: menukas Pärnu rand on siinsamas läheduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles