Video: pereisa muutis tütre toa lummavaks Disney kuningriigiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disneyland
Disneyland Foto: SCANPIX

Ameerika pereisa Lyle Coram teab, kuidas oma tütre silmad särama panna, vahendab goodhousekeeping.com.

Väikesed lapsed unistavad ikka kas Disneylandi külastusest või mõne Disney tegelaskujuga kohtumisest. Kui Muhamed ei tule mäe juurde, läheb mägi Muhamedi juurde ning just täpselt sama juhtus ka Coramite peretütrega - Disneylandi lossist vaimustuses olev tüdrukutirts tervitab nüüd iga õhtu eesseisvat magusat ööund Disney lossi ja pilkupüüdva tulevärgi keskel. 

Las Vegases lavatöölisena töötaval pereisal ei olnud otsest plaani ümberkorraldustööde tegemiseks. «Meil ei olnud tegevusplaani, ent ometigi näis kõik laabuvat,» ütles pereisa väljaandele. 

Mees ostis ühe mängulossi, prožektori ning tõmbas alla Disney koduleheküljel oleva valgusetenduse, millega imiteerida Disney'le omast ilutulestikku. Laes kuvatud vaatemäng on kahtlemata maagiline ning lummav. Peretütar, kes pole aga kordagi Disneylandi külastanud, saab nüüd veidi rahulikumalt oma unistuse täitumist oodata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles