Fotod: geniaalne lahendus paljudes kodudes leiduva tarbetu ruumi kasutamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: coloradonest.com

Paljudes eramajades on üks ruum, millele on raske otstarvet leida: trepihall. Aga kas see peab üldse nii suur ja avar olema?

Nii mõnelgi juhul lubab ruumipaigutus mahutada sinna veel ühe toa. Suurt ruumi sinna mõistagi ei mahuta, kuid kuuldavasti on nendesse trepihallidesse pigistatud garderoobe, tillukesi, vaid voodit mahutavaid magamistube ja ka vannitube. Üht viimast lahendust vaatamegi lähemalt.

Kasutu ruum enne ümberkujundustöid.
Kasutu ruum enne ümberkujundustöid. Foto: coloradonest.com

Blogija ja sisekujundaja Laura sai ülesandeks kujundada vannitoaks üks osa trepihallist, mis kogu kupatusest juba kerge vaheseinaga eraldatud oli ja imeliku kodukontori osa täitis. 

Kuna viieliikmelisel perel puudus tarvidus kodukontori järele, küll aga oli selge puudus ühest vannitoast, võetigi nõuks trepihalli üks selline ehitada. Selleks tuli kinni ehitada üks sein. 

Ruum pärast ümberehitust.
Ruum pärast ümberehitust. Foto: coloradonest.com

Kuna eelarve oli piiratud, sai vannituba sisustatud nutikate soodsate lahendustega. Näiteks osteti kalli värvilise disainvanni asemel tavaline valge ja värviti see üle. Valamukapp on leid kirbuturult, mis lihtsalt ümber disainitud. Tulemus on suurepärane ja ei lase aimatagi, et enne oli tegu ühe kummalise ebaotstarbeka ruumiga.

Vanakraamiturult leitud valamukapp.
Vanakraamiturult leitud valamukapp. Foto: coloradonest.com

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles