Fotod: Eri Klasi ainulaadne luksuskorter Kadriorus otsib ostjat

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Ainulaadne ja luksuslik kodu Kadriorus Kreutzwaldi tänavas, kus maestro Eri Klas ühes abikaasa Arieliga pärast Merivälja villa müüki elas, on müügis. 

Aadressil Kreutzwaldi 7 asuv korter ei jää majale õigupoolest eriti millegi poolest alla. 1914. aastal ehitatud ja täielikult renoveeritud elamus asuv luksuslik, aga väga hubane kodu on väga suur: selles on viis tuba ja pinda ligi 200 ruutmeetrit.

Foto: KV.EE

Korteris on kõrged laed, see on väga luksuslik, õhuline ja valgusküllane. Sisustuses on tunda väljapeetust, millega lahkunud maestro alati silma paistis. 

Sisekujunduse juures on silmas peetud hoone ehitusaastat, kõik on detailideni maitsekas ja väljapeetud.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Korter on jagatud kaheks tsooniks: külaliste alaks ja privaattsooniks. Korteri idatiivas, külalistepoolel, on elutuba, salong, esik ja köök. Läänetiivas, privaatsemal poole, kõik magamistoad, vannituba ja majapidamisruum.

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Uus omanik saab korteriga kaasa nii mõndagi korteri rikkalikust, kvaliteetsest ja hästivalitud sisustusest, näiteks köögimööbli ja veel mitmeid esemeid muudest ruumidest.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles