Fotod: selline on kuuelapselise pere kodu

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: homedit.com

Millisena kujutad ette üht tüüpilist kuuelapselise pere kodu? Ilmselt mitte päris sellisena nagu nüüd näha saad.

See Ameerika Ühendriikides Waconia järve ääres asuv industriaalse kaasaegse disainiga maja on koduks kaheksaliikmelisele perele. Tegemist on väga suurejoonelise ehitisega, kus palju luksuslahendusi. Lastele kuulub siin näiteks terve omaette tiib, vahendab Homedit.

Foto: homedit.com

Maja projekteerimisel pandi palju rõhku loomulikule valgusele. Sisekujundus on minimalistlik ja tagasihoidlik. Suurele perele tõenäoliselt ainumõeldav lahendus, sest kaheksa pereliiget tekitavad ka ilma rikkaliku sisustuseta paraja kaose.

Foto: homedit.com

Maja on jaotatud kolmeks mõtteliseks osaks: üks kuulub vanematele, ühes on ühselu ruumid ja kolmandas lastetoad. Kahekorruselise maja esimesel korrusel on lisaks muule harjumuspärasele ka bassein. Elutuba on väga kõrge, ulatudes läbi kahe korruse.

Foto: homedit.com

Kaheksaliikmelise pere köök on mõistagi samuti väga avar. Siin on kasutatud palju klaasi, nii et üldmulje on väga õhuline. Tohutusuure köögisaare ümber mahuvad istuma kõik kaheksa pereliiget.

Foto: homedit.com

Maja kõige lustakam osa on mõistagi lastetiib: seal leidub mitmekorruselisi narivoodeid, ajaveetmisnurgakesi ja muid põnevaid lahendusi. Disain on aga siingi minimalistlik, kuigi pisut värvikirevam kui ülejäänud majas.

Foto: homedit.com

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles