Fotod: 3,4-miljoniline eramu usaldatakse võileivahinnaga uue omaniku kätesse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja müügiks.
Maja müügiks. Foto: winamegahome.co.uk

Inglismaal saab üks õnnelik fortuuna soosingu korral endale ühe 3,4-miljonilise eramu poolmuidu, vahendab thesun.co.uk.

Auhinnamängus osalemiseks on vaja 28-eurost investeeringut ning ühtlasi ka tohutult palju õnne ja vedamist. Kuuest magamistoast koosneva eramu tegelikuks väärtuseks on arvatud veidi üle 3,4 miljoni euro.

Foto: winamegahome.co.uk

Maja on energiasäästlik ning igati heas seisukorras. Kolmekorruselises eramus on tagatud  kõik mugavused ning ka kogu majas olev mööbel usaldatakse uue omaniku kätesse.

Foto: winamegahome.co.uk

Kinnistult avanevad lisaks ka hingematvad vaated Avoni jõele ning seda ümbritsevale loodusmaastikule. Eramu uus omanik saab lisaks ka kalastusloa.

Foto: winamegahome.co.uk

Nagu kõikide heade asjade puhul ikka, kaasneb ka selle kinnisvaraloteriiga üks teatud konks. Piletite tiraažiks on 250 000 piletit, mis kõikide piletite müügi korral tooks kinnistu omanikele veidi enam kui 7,1 miljonit eurot kasumit. Loterii kestab vaid neli kuud ning selleks, et mängu pinget veelgi suuremaks kruttida, paluvad kinnistu omanikud vastust ühele mälumänguküsimusele. Vale vastuse korral raha tagasi ei saa, küll aga on võimalus veel 99 piletit lisaks soetada, kuna mängureeglite järgi võib üks inimene kuni sada loteriipiletit osta.

Uuri põneva kinnisvaraloterii kohta veidi lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles