Ettevaatust: mahakukkunud pesukapsel oleks peretütre napilt silmast ilma jätnud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pesugeeli kapsel.
Pesugeeli kapsel. Illustratsioon: Ivanna Grigorova/Panthermedia/Scanpix

Pereema Ellise Collin paneb käe lapsevanemate südametele - hoidke end ja oma järeltulijaid, vahendab news.com.au.

24-aastane Collin pillas ühe kapsli oma lapse juuresolekul maha. Mahakukkunud pesukapsel aga plahvatas nii õnnetul kombel, et tegi viga läheduses viibinud tütrele. Tütarlapse silmalaug ja seda ümbritsev piirkond on täis marrastusi ja sinikaid.

«Olin just pesuga tegelemas, kui tütar ühtäkki juua küsima tuli. Haarasin karbist ühe pesukapsli, et see pesumasinasse panna, ent see libises mu sõrmede vahelt välja ning põrkas pärast kokkupuudet põrandaga otse mu tütre silma,» rääkis Collin.

Kohemaid kiirabisse kihutanud pereema ja peretütar pääsesid seekord õnneks vaid ehmatusega. Perekond tänab taevast, et kapslis olevad kemikaalid tütre silma sisemust ei kahjustanud. Küll aga loodab Collin, et nende kodus õnnelikult lõppenud õnnetus aitab ära hoida mitmeid teisi. Naine kutsub kõiki lapsevanemaid üles äärmisele ettevaatlikusele, kuna iial ei või teada, kuidas näiliselt ohutut tarbekaup meile ja meie lähedastele karuteene teha võib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles