Fotod: suursugune häärber võlub Chaneli butiigist inspireeritud garderoobiga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häärber Floridas.
Häärber Floridas. Foto: elliman.com

Floridas uusarendusena kerkinud häärberi garderoobisüsteem teeb ilmselt kadedaks nii mõnegi õrnema soo esindaja. Chaneli müügisaali imiteerivas garderoobis luksusest juba puudust ei tunta, vahendab housebeautiful.com.

2415-ruutmeetrine maja Florida osariigis püüab pilke ja pälvib kiidusõnu. Luksusest pakatav häärber ei ole aga nagu iga teine. 20 miljoni dollari ehk veidi alla 16,3 miljoni euro eest müüki paisatud häärberi garderoob on nimelt vaatamisväärsus omaette.

Chaneli poest inspireeritud garderoob.
Chaneli poest inspireeritud garderoob. Foto: elliman.com

Chaneli butiikidest eeskuju võtnud garderoobis on hoitud tagasihoidlikult glamuurset joont. Mustvalget interjööri on rõhutatud rohke valgustuse ja peeglitega, et muuta ruum näiliselt veelgi suuremaks ja valgusküllasemaks. 

Garderoobis on eraldi sein tenniste ja tossude tarbeks.
Garderoobis on eraldi sein tenniste ja tossude tarbeks. Foto: elliman.com

Suursugusel garderoobil on lisaks rohkele silmailule ka oma praktiline pool, mis ilmselt ei jätaks ka ikoonilist Coco Chaneli külmaks.

Majale saab aga pilgu peale heita SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles