Fotod: kortermaja, kus on müüa Eesti odavaimad korterid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Valgamaal Õrus on müüa Eesti tõenäoliselt kõige odavamad korterid: näiteks võib neljatoalise kodu kätte saada vähem kui tuhande euroga.

Valgamaal Õru alevikus on ühe maja trepikojas müüa kolm kolme- ja kolm neljatoalist korterit. Kolmetoaliste korterite üldpindala on 59 ruutmeetrit, neljatoalistel 73 ruutmeetrit. 

Kõik korterid, see tähendab, terve püstaku, saab osta ka korraga. Siis on hinnaks 6000 eurot. Kui soovid osta korterhaaval, on ühe korteri hind 999 eurot. 

Foto: KV.EE

Läbi maja planeeringuga korterid vajavad kapitaalremonti. Küte ja veevarustus on püstakust küll välja lülitatud, puudub ka elektrivarustus. Võimalus on paigaldada õhksoojuspump või ehitada oma küte.

Kortermajal on oma katlamaja ja keldris saun. Maja teises otsas on raamatukogu. Hoones on toimiv ühistu ja katus on korralik. 

Kõik eluks vajalik, näiteks poed ja lasteaed, on lähiümbruses. Valga jääb 20 kilomeetri kaugusele. Bussiühendus on hea nii Tartu kui Valga suunal.

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles