Ootamatu sisekujundustrend on Instagramis lumepalli kombel veerema läinud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pudelid kastis.
Pudelid kastis. Foto: Anastasia Zolotnitskaya/PantherMedia / Anastasia Zolotnitskaya

Eurooplased on enda jaoks avastanud mineraalvee tootja Eviani pudelikastid, vahendab apartmenttherapy.com.

Pastelselt roosad pudelikastid on toonud kadedust nii mõnegi välismaise väljaande veergudele. Multifunktsionaalseid kaste on lisaks nende praktilisele poolele ühtlasi ka ilus vaadata. Inimese kujutlusvõimel ei ole teinekord piire ning sellest sõltuvalt ei saa me kätt ette panna ka kastide kasutusvõimalustele.

Kaste saab rakendada mitmel pool majapidamises ning seda mitmel erineval eesmärgil. Neist saab väärt alternatiivi nii kohvilauale ning miks mitte ka lemmiklooma pesale. Kergete, ent siiski suure kandevõimega kastide puhul tuleb vaid nupp tööle panna.

Kõige enam sobivad kastid loomulikult erinevate asjade hoiustamiseks, ent võivad olla väärt abimeheks ka kolimisel. Agarad sisustushuvilised on need järelikult põhjusega oma kodudesse toonud.

Mahedavärvilistel kastidel silm tõepoolest lausa puhkab. Mida aga arvata üleöö taevasse sööstnud sisekujundustrendist?  

Pudelikastide trendi ei ole vaja tegelikult tikutulega taga otsida. On inimene varemgi kasutanud erinevaid kaste ja aluseid koduse korrashoiu saavutamiseks. Trendidel on lihtsalt komme alati ringiga naasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles