Galerii: algselt näitlejatar Julia Robertsile ehitatud maja ilu ja valu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Algupäraselt Julia Robertsile ehitatud maja teekond kinnisvaraturul on olnud katsumusterohke. Kuigi huvi järveäärse krundi vastu on olnud suur, ootab see imeline maja jätkuvalt uusi omanikke.

1020-ruutmeetrine maja rabab nii sisult kui vormilt. 1990. aastate alguses kerkinud majal on muuseas ka veidi kurvavõitu ajalugu. 1991. aastal Robertsiga abielluma pidanud näitleja Keifer Sutherland lasi maja ehitada, et väljendada ja tähistada nende kahe igavest liitu. Roberts jättis Sutherlandi aga kolm päeva enne laulatust pika ninaga.

Kingituseks ehitatud maja olnuks ideaalseks kohaks mesinädalate pidamiseks, paraku ei tõstnud Roberts kunagi oma jalga üle selle läve, vahendab stuff.co.nz.

Maja praeguste omanike sõnul on huvi idüllilise maja vastu olnud suur, ent paraku ei ole ka järelandmised hinna osas, selle katuse alla veel uut pererahvast toonud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles