Šokiteraapia: napakad sisustusprohmakad, mis võivad sõnatuks võtta (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naise Instagrami konto kostitab koletute sisustusvalikutega.
Naise Instagrami konto kostitab koletute sisustusvalikutega. Foto: Pexels / CC0 Licence

Sisekujundaja Dina Holland avaldab oma Instagrami kontol pilte inetutest sisustusvalikutest, mis võivad mõnel juhul ihukarvad püsti ajada ning veregi soontes tarretama panna.

Kõikidele ei ole jagatud ei head silma, ega ka ajatut stiilitaju. Maailmaparandajast naise meilikasti on aastate jooksul saadetud hulk sisustusapsakaid, mida ta nüüd meelsasti ka oma Instagrami kontol jagab. 

Naise eesmärk ei ole küll kedagi otseselt laimata, küll aga soovib Holland, et inimesed väldiksid analoogseid möödapanekuid enda kodudes, vahendab architecturaldigest.com.

Võtab sõnatuks, kas pole?

Naise sõnul peaks sisekujundajatel, lisaks jõulisele arvamusele, olema ka piisavalt kriitikameelt ja meeleausust, et öelda oma klientidele, mis on väär ja mis mitte. 

«Paljudel noortel sisekujundajatel paraku puudub piisav enesekindlus, et oma kliendid paika panna ning sellest ka niivõrd peletislikud kujundusvõtted,» märkis Holland.

 

Good luck with that.

A post shared by @ pleasehatethesethings on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles