Fotod: kolm soodsat mereäärset suvekodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Mereäärne suvekodu ei pea olema suur ja kallis: ranna lähedal suvitades ruutmeetrite arv ei loe, sest kellel siis toas mahti aega veeta.

Need kolm suvekodu ei ole mõistagi müügis päris kommiraha eest, sest mereäärsed kinnisvaraobjektid kommiraha eest müüki ei lähegi, kuid asukohta arvestades väga soodsad sellegi poolest: kõige kallim neist maksab 35 000 eurot. Merest on kõik kolm vähem kui kilomeetri kaugusel.

1. Suvemajake Ridala vallas Pärnumaal, 24 900 eurot

Foto: KV.EE

Matsalu lahest 500 meetri kaugusel asub 10 000 ruutmeetri suurune krunt, millel 24 ruutmeetri suurune aiamajake, täpselt sobiv magamiseks. Maja ees on mõnus terrass. Krundil on plats elumaja ehitamiseks.

2. Äsjavalminud suvemaja Paldiskis, 25 000 eurot

Foto: KV.EE

Paldiski suvilarajoonis 500 meetri kaugusel merest on müüa eelmisel aastal valminud 40-ruutmeetrine suvemaja. Majas on kaks magamistuba, krundil on olemas saun.

3. Palkmaja Pöide vallas Saaremaal, 35 000 eurot

Foto: KV.EE

2016. aastal vanasse talukohta püstitatud pooleteisekorruseline väike palkmaja mahutab kõik eluks vajaliku. Koht on puhkamiseks suurepärane, sest naabreid läheduses pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles