Fotod: Nõmme tupiktänaval otsib uut omanikku üks valgusküllane pärl

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kahekorruseline elumaja, keset Nõmme männimetsa, otsib uut omanikku, kellega hellust ja soojust jagada. 

Mändide all peituv maja on kerkinud kvaliteetsemast kvaliteetsemate ehitusmaterjalide ja viimistlustehnikate toel. Uhkesse elumajja on paigaldatud muuseas ka tipptasemel videovalve, mis kinnistul valvsalt silma peal hoiab, kui kedagi parasjagu kodus pole.

Foto: KV.EE

Elamu, üldpinnaga 329,8 ruutmeetrit, on valgusküllane ja helge. Romantilise sisustusega kodus jagavad kodusoojust õhk-vesi soojuspump ja vesipõrandaküte. Lisaks on majas ökonoomsed puit-alumiiniumraamiga kolmekordsed klaaspakettaknad, mis vähendavad nii soojuskadu kui mürataset. 

Foto: KV.EE

Omanäolise kujundusega kodu mööbel, peened kardinad ja imelised aksessuaarid, mis ka majja jäävad, on valminud eritellimustel.

Foto: KV.EE

Elumaja läheduses on Männimudila ja Rännaku lasteaiad, Pääsküla gümnaasium ja Tallinna Muusikakeskkool. Tervisesportlasi kõnetavad kindlasti lähedal asuvad terviserajad, Nõmme ujula, Sõbra spordihoone ja Manta majas ööpäevaringselt avatud spordisaal.

Foto: KV.EE

Uuri Nõmme pärli kohta veidi lähemalt SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles