Parkimisplatsiks osutunud Ibiza villa rikkus noorpaari mesinädalad (1)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesinädalaid planeerinud noorpaaril tõmmati nahk üle kõrvade.
Mesinädalaid planeerinud noorpaaril tõmmati nahk üle kõrvade. Foto: Pexels / CC0 Licence

Eelseisvateks mesinädalateks 3440 euro eest luksusliku villa broneerinud noorpaar avastas enda pettumuseks eest hoopis parkimisplatsi.

Daizie Kerri ja Thomas Myersi pettumus oli suur, kui broneeritud villat guugeldama asuti. Nimelt ei olnud maakaardil jälgegi lubatud uhkest villast, küll aga avanes interaktiivselt kaardilt vaade tänavaäärsetele parkimiskohtadele.

Kelmuse ohvriks langenud noorpaari sõnul olevat majutuskohta vahendanud inimene peale rahaülekannet samuti justkui tina tuhka kadunud, vahendab thescottishsun.co.uk.

Kaks aastat mesinädalateks raha kõrvale pannud noorpaar leidis majutusvõimaluse internetist ega osanud toona kahtlustadagi, et vastutuleliku ja igati meeldiva inimesena tundunud villa omanik hoopistükkis kelmiks osutub.

Noorpaar on tänaseks leppinud asjaoluga, et unistuste mesinädalaid nende silmad ilmselt ei näe. Küll aga manitsevad noored teisi abieluranda sõudvaid inimesi ettevaatlikkusele ja valvsusele, kuna iial ei või teada, millal järjekordne suli inimestel naha taas üle kõrvade tõmbab. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles