Eesti veebikeskkond pakub sisustussõpradele abikätt

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammuta inspiratsiooni Homeri tuhandete ideede ja piltide hulgast.
Ammuta inspiratsiooni Homeri tuhandete ideede ja piltide hulgast. Foto: Pexels / CC0 Licence

Homer.ee veebikeskkond on uus võimalus suurepäraste sisekujundusideede leidmiseks ja inspiratsiooni ammutamiseks.

City24.ee veebilehe statistikaga tõtt silmitsedes märkas üks veebilehe eestvedajatest, et inimestel on kõrgendatud huvi kaunite piltide ja sisustusideede vastu. «Sealt kooruski mõte, et miks mitte luua eraldi selline koht, kus inimesed saavadki niisama pilte inspiratsiooniks vaadata,» märkis city24.ee veebitugi Katrin Haug.

Ideest teostuseni jäi vaid silmapilk ning nüüdseks vähem kui aasta tagasi avatud sisustusportaalist leiavadki kõik huvilised väärt inspiratsiooni kas oma kodu sisustamiseks, remondiks või ka lihtsalt unistamiseks. 

Sisustusportaal kui Eesti oma Pinterest

Inspiratsiooni saab ammutada keskkonnas olevate tuhandete ideede ja piltide hulgast. Kogu pildimaterjal on sealjuures sildistatud, viies otsejoones kas tootja koduleheküljele või konkreetse pildil kuvatud tooteni. 

«Asja uba seisneb selles, et soovime teha sisekujundusprotsessi inimesele lihtsamaks,» selgitas veebilehe meeskonda kuuluv Sille Sakla. Keskkond areneb jõudsalt ning läheb lähitulevikus veelgi lihtsamaks. Koostöös Eesti blogijate, sisekujundajate ja kuulsustega kavatsetakse oma tööpõldu üsna pea veelgi laiemaks muuta.

«Tulevikus oleme juba iga inimese parem käsi», lisas sisustusportaali üks eestvedajatest Mari-Liis Tamm. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles