Fotod: kolm Eesti maja, mille hea õnne korral väga soodsalt endale saab

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Need kolm maja on võimalik endale hea õnne korral soetada turuhinnast oluliselt odavamalt. 

Tegemist pole paraku mingi sooduspakkumisega: need majad on kohtutäiturid võlgade katteks enampakkumisele pannud. Enampakkumiste alghind on reeglina oluliselt madalam kinnisvara tegelikust turuhinnast. Kui hästi läheb ja huvilisi vähe on, on nii võimalik endale kinnisvara väga soodsalt soetada.

1. Soone talu Kuusalu vallas Harjumaal, alghind 37 000 eurot

Foto: KV.EE

Tegemist on suurepärase kinnistuga, millel suurust tervelt 3,5 hektarit. Merest, Hara lahest, kõigest 500 meetri kaugusel asuv talukoht koosneb peamajast, saunast, kahest kuurist ja laudast. Peamaja on kahekorruseline. Krunt piirneb metsaga. 

2. Merikajaka talu Leisi vallas Saaremaal, alghind 52 500 eurot

Foto: KV.EE

See 2014. aastal valminud maja on enam kui 134 ruutmeetrit suur. Peamaja juurde kuulub abihoone ja saun. Abihoone on kusjuures juba ise pisema maja eest: see on enam kui 80 ruutmeetrit suur. Kinnistul on tiik. Mõnus võimalus suvekoduks!

3. Tiigi talu Saue vallas Harjumaal, alghind 105 000 eurot

Foto: KV.EE

Kahekorruseline elumaja on hetkel jaotatud kahe leibkonna vahel, nagu ilmneb kuulutusest. Mõlemal korrusel on oma elutuba ja köök, lisaks kummalgi korrusel kaks magamistuba. All lisaks terrass, üleval rõdu. Kinnistul kiviaed, abihoone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles