Noorpaar säästis äärmuslike meetmetega raha oma kodu soetamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Kui kaugele oled sina valmis minema selleks, et kodu sissemakseks vajalik raha kokku saada? Mõni paar läheb näiteks päris kaugele.

21-aastane Nathan Doe ja 20-aastane Tyla Stanworth tahtsid nii väga oma kodu, et tegid selle jaoks väga suuri ohverdusi, vahendab The Sun. Kuna noorte plaan oli mitte mingil juhul vanemate rahalisele abile loota, tuli neil leida muid meetodeid, kuidas säästa.

Noored kolisid aastaks Nathani isa katuse alla ja maksid talle ühes toas elamise ja vee ning elektri kasutamise eest väikest üüri. See ja toit olid sisuliselt ainsad asjad, millele noored kulutasid. Väljas pidutsemas nad aasta jooksul ei käinud ja alkoholi ei tarbinud. Kogu ülejääv raha läks nende kogumishoiusele. 

Kõige suurem kokkuhoid tuli Tyla ja Nathani sõnul toidu arvelt: nad toitusid sisuliselt terve aasta ubadest ja nuudlitest, sest need tulid kõige odavamalt kätte. 

Oma kolme magamistoaga maja ostsid noored möödunud aasta suvel. Säästmisega ei ole nad aga lõpetanud: nimelt on neil plaan enne 40-aastaseks saamist täiesti laenuvabad olla, mis tähendab, et säästmist jätkub veel järgnevaks paariks aastakümneks.

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles