Fotod: Pirital antakse üürile seninägematu maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Pirital pakutakse üürile maja, millesarnast Eestis rohkem ilmselt ei ole. Kuuüür on mõistagi ka vastav - igaüks sellist luksust endale lubada ei saa.

Pirital Miiduranna teel otsib üürnikku tõeliselt võimas villa - viie magamistoaga hoones on oma isiklik võimas spordisaal ja mullivanniga katuseterrass. Maja sisekujundus on aga midagi sellist, millesarnast Eestis tihti ei kohta.

Foto: city24.ee

Esimesel korrusel on üldkasutatavad ruumid. Spordisaal kõrgub läbi kahe korruse ja selle juurde kuulub ka poksiring, saali juurde kuuluvad trenažöörid.
Elutuba on maast laeni akendega ja karaokesüsteemiga. 

Foto: city24.ee

Teisel korrusel on peamiselt magamistoad, mille uksed on koodiga suletavad. Magamistubade, nagu kogu hoone sisustus üleüldiselt, on äärmiselt rikkalik ja luksuslik. 

Foto: city24.ee

Kolmandal korrusel on niinimetatud master bedroom, mille juurde kuulub mullivanniga vannituba ja walk-in-garderoob. Magamistoast ja vannitoast pääseb terrassile.

Foto: city24.ee

Lisaks avar kaminaga elutuba, köök ja söögituba, kust pääseb suurele katuseterrassile. 130 m2 katuseterrassil on väliköök grilliga ja mullivann.

Foto: city24.ee

Kogu selle kupatuse kuuüür on mõistagi muljetavaldav: 8000 eurot kuus.

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles