Fotod: sellised on kodud maailma kõige õnnelikumaks valitud naaberriigis (1)

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jamesedition.com

Soomlased on optimistlik rahvas, niisiis pole imestada, et ÜRO hiljutine uuring paigutas Soome maailma kõige õnnelikumaks riigiks. 

Ka Soome disain ja sisekujundus on silmapaistev. Ja eks ongi ju võimatu olla õnnetu, kui kodu - sinu tagala - on nii ilus nagu seda on soomlaste kodud. Viskame mõnele naaberriigi müügis olevale kodule pilgu peale.

1. Kaasaegne valgusküllane kodu

Foto: global.remax.com

Kuigi modernne ja minimalistlik, on selles kodus siiski nii palju Soomele omast ja mõned austusavaldused klassikalisele Soome disainile ja sisekujundusele. Ohtrad klaaspinnad annavad juurde palju valgust ja avarust. 

2. Väga eriline katusekorter

Foto: jamesedition.com

Väga erilise ruumilahendusega katusekorter Helsingis on suurepärane leid arhitektuurisõbrale: sarnaseid kinnisvaraturul sageli ei kohta. Boonusena avanevad akendest ja rõdudelt ilusad vaated Soome pealinnale.

3. Väärikas korter Helsingis

Foto: global.remax.com

Kõrgete lagedega väärikas korter on täielikult renoveeritud ja siseviimistlus on ehe näide heast põhjamaisest maitsest: millegagi pole liialdud, kasutatud toonid on rahulikud ega suru ennast kuidagi peale. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles