Ära pane oma tualettruumi kasutavaid külalisi piinlikku olukorda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Kui ootad külalisi, võiksid hea seista selle eest, et neil poleks su tualettruumi kasutades tarvis ebamugavusi üle elada. 

Mis omas kodus on väike probleem, võib külas olles osutuda ületamatuks takistuseks. Nii näiteks võib tunduda maailma lõpuna, kui võõrustaja tualettruumis pole piisavalt paberit. Et oma külalisi piinlikest seikadest säästa, tee kõik endast olenev, et külaliste saabumise eel oleks vannituba puhas ja korralikult varustatud. 

Ära peida tualettpaberit

Varurullid olgu alati olemas ja nähtaval kohal. Pigem olgu neid rohkem kui üks. Üks kõige sagedasemaid ja samas vastikumaid olukordi on, kui pead külas viibides läbi ukse hõikuma, et keegi sulle paberit juurde tooks. Eriti nadi, kui seda tagavarapaberit polegi.

Küünlad ja tikud

Ebameeldivate lõhnade eemaldamiseks võiks külaliste võõrustamise õhtul vannitoas küünal põleda. Kui on suvine aeg ja tegu on aknaga vannitoaga, võiks aken avatud olla. Seda aga muidugi vaid juhul, kui see aken avaneb kusagile privaatsesse kohta, mitte näiteks terrassile.

Peida kõik isiklik

Kui hoiad vannitoas rasedusteste ja muud isiklikku kraami, mida võõrad silmad nägema ei peaks, tee endale ja teistele teene ning korista need vaateväljast enne külaliste saabumist.

Kriitilised piirkonnad

Kui sul pole aega vannitoas põhjalikku koristust ette võtta, puhasta kindlasti peegel, kraanikauss ja tualetipott, jätmata vahele prill-laua alust piirkonda. Pühi viimane üle kas või paberiga.

Prügikast

Mitte ükski külaline ei peaks olema kohustatud transportima vannitoast välja isiklikku prügi, mille õige koht on vannitoa prügikastis. Kui sul endal iga päev vannitoas prügikasti pole, siis külaliste tulekuks peaksid selle sinna siiski paigutama.

Valge müra

Kui vannitoa uks avaneb elutuppa või on kõik seal toimuv mõnel muul põhjusel liiga hästi kosta, pane külaliste saabudes mängima vaikne taustamuusika või hoia vestlust kindlasti üleval ajal, kui keegi tualettruumi kasutab. 

Torupump

See võiks küll alati vannitoas käepärast olla. 

Boonuspunktid

Kui tahad teenida eriti hoolika võõrustaja boonuspunkte, pane vannituppa nähtavale kohale hügieenisidemed, pesukaitsmed ja tampoonid. Nii säästad tõenäoliselt nii mõnigi kord mõne sõbranna isiklikust küsimusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles