Geniaalne nõuanne vabastab pidevast koristamisest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Üks inimene on suutnud leida lahenduse, mille abil pole vaja pidevalt laiali vedelevaid asju koristada: kodu püsib iseenesest nii korras, et jääb üle vaid tolmu pühkida. 

Nimelt kirjutab üks sisustusportaali ApartmentTherapy lugeja, et tema on veendunud, et kodus põhjustab segadust asjadele vale koha valimine. Kui sa pead pidevalt kraamima üle elamise laiali vedelevaid asju, oled neile lihtsalt valinud ebaotstarbeka «õige» koha, usub ta.

Kui leiad koduriided pidevalt elutoa diivanilt vedelemas, siis on see selge märk sellest, et neile spetsiaalselt välja valitud riiul magamistoa riidekapis ei ole neile mugav ega käepärane koht. Paiguta elutuppa mingi korv, kuhu riided alati visata saad, et need laiali ei vedeleks, unusta see riidekapp.

Kui võtmed vedelevad alati esikus kingariiulil, siis unusta see kaunis disainkauss neli sammu eemal koridoris ja paiguta esikusse võtmenagi. 

Ühesõnaga: ära ürita muuta harjumust, vaid pigem keskkonda enda ümber. See on päris kindlasti harjumuse muutmisest lihtsam. Ära vali esemetele asukohta, kus need sinu meelest peaksid olema, vaid paiguta nad sinna, kus tegelikult mugav on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles