Fotod: müügile on tulnud maja ühe kultusfilmi fännidele

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: knightfrank.co.uk

Müügile on tulnud maja, mis peaks olema väga meeltmööda ühe läbi aegade kõige hinnatuma romantilise komöödia austajatele.

Tegemist on majaga Notting Hillis, mis on tõenäoliselt tuttav kõigile, kelle lemmikute hulka kuulub romantiline komöödia «Notting Hill» Julia Robertsi ja Hugh Grantiga peaosas.

Foto: knightfrank.co.uk

Tegemist pole küll majaga, kus Hugh Grant oma värvika majanaabriga elas, kuid tükike filmiajalugu kaasneb praegu pakutava hoonega siiski: nimelt avaneb see suurde suletud parkaeda nimega Rosmead Garden, kuhu Roberts ja Grant filmis salaja sisse hiilivad, ronides üle aia.

Foto: knightfrank.co.uk

Praegu turule tulnud maja tagaaiast pääseb samamoodi nagu kõigist teda ümbritsevatest hoonetest Rosmead Gardenisse jalutama. Seda täiesti legaalselt, ilma, et selleks tuleks üle aedade ronida.

Foto: knightfrank.co.uk

Maja, mis praegu turul, on äsja täielikult renoveeritud ja äärmiselt luksuslik nagu kõik teised Rosmead Gardenit ümbritsevad elamud. 

Foto: knightfrank.co.uk

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles