Fotod: laadivast telefonist alguse saanud põleng neelas Šoti neiu toa enda alla

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leah Sheadi pere pääses õnneks kõige hullemast.
Leah Sheadi pere pääses õnneks kõige hullemast. Foto: Carsten Kühne / PantherMedia / Carsten Kühne

20 minutiks voodile laadima jäetud telefon tegi Šoti neiu toas puhta töö, muutes kogu eluruumi söestunud varemeks.

Voodile laadima jäetud Iphone oleks 18-aastase Leah Sheadi pea kogu kodust ilma jätnud. Vanaisaga poodi läinud neiu sõnul viibisid nad kodust eemal lühikesed pool tundi, millest piisas, et tütarlapse tuba maatasa teha. 

«Teel koju märkasime üht kiirustavat politseiautot. Kodutänavale jõudes oli aga sissesõit meie majani blokeeritud,» ütles Leah Shead. Tütarlapse voodile laadima jäetud telefon oli nimelt ülekuumenenud ning leekidesse plahvatanud, neelates enda alla kogu neiu magamistoa. 

«Vaatepilt oli lihtsalt südantlõhestav,» märgib oma toa kaotanud Leah, lisades, et õnneks jõudsid päästjad kõik kodus olnud lemmikloomad põlevast majast välja tuua. Šoti pere tänab taevast, et põleng kellegi eluküünalt ei kustutanud ning paneb inimestele südamele, et nood ööseks mobiiltelefone laadima ei jätaks ning hoiaks oma laadivatel seadmetel kindlasti silma peal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles