Otsitakse Eesti kõige kaunimat kortermaja

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Mereakadeemia hoone Lasnamäel arendati Endover kinnisvara poolt korterelamuks Vega.
Endine Mereakadeemia hoone Lasnamäel arendati Endover kinnisvara poolt korterelamuks Vega. Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Eesti Korteriühistute Liit ja Eesti Kodukaunistamise Ühendus ootavad taaskord kortermaju osalema kauneima kortermaja konkursil. 

Konkurss «Kauneim kortermaja» on üle-eestilise konkursi «Eesti Kaunis kodu»erikategooria, mis toimub alates 2009. aastast Eesti Korteriühistute Liidu ja Eesti Kodukaunistamise Ühenduse koostöös. Konkursi korraldab Eesti Korteriühistute Liit, lõpliku valiku teeb Eesti Kodukaunistamise Ühendus. Kauneima kortermaja esindaja võtab vastu autasu Vabariigi Presidendilt ja Eesti Korteriühistute Liidult.

Eesti Korteriühistute Liit ootab osalema kõiki korteriühistuid, kes on pööranud erilist tähelepanu oma maja ümbruse heakorrale ja haljastusele ning kujundanud sealhulgas silmapaistva koduümbruse oma korterelamule. 

Hindamisel võetakse arvesse nelja suurt valdkonda:

  • terviklikku ruumimõju;
  • heakorda;
  • haljastust;
  • väikevorme.

Konkursil osalemiseks on vajalik esitada kandideerimise taotlus etteantud vormil ja 6-10 fotot e-postiga ekyl@ekyl.ee. Konkursile esitatavad fotod võivad olla tehtud ka eelmisel aastal. Kandideerimistaotluste ja fotode esitamise tähtaeg 11. juuni 2018

Kauneim kortermaja valitakse välja suvekuul, seega ei maksa lasta end heidutada sellest, kui koduümbrus momendil piisavalt roheline ja kaunis ei ole. Küll aeg ja suvesoe oma töö teevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles