Inglise paaril kulus kaks aastat, et kustutada sarimõrvarile kuulunud kodu sünge minevik

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarimõrvarile kuulunud maja on saanud uue võimaluse.
Sarimõrvarile kuulunud maja on saanud uue võimaluse. Foto: SWNS.com / SWNS.com/ Scanpix

Inglise noored Bruno ja Mathilda otsustasid sarimõrvar Dennis Nilsenile kuulunud kodule uue võimaluse anda.

Dennis Nilsen tappis aastatel 1978–1983 vähemalt 15 noort meest. Mehe ohvriteks olid peamiselt kas kodutud või homoseksuaalid. Nilsen meelitas ohvrid oma koju, kus ta nad uputas või surnuks kägistas. Pärast tapatööd jättis Nilsen aga ohvrite laibad mitmeks päevaks oma korterisse ning astus nendega suguühtesse. Hiljem tükeldas ta laibad väikesteks tükkideks ja peitis need mööda elamist laiali. 

Sarimõrvarile kuulunud korteri soetanud noorpaar väidab, et neil ei olnud aimugi maja tumedast minevikust ning selles aset leidnud veretöödest, vahendab dailymail.co.uk.

«Maakler soovitas meil aadressi guugeldada. Otsisime maja üles ja uurisime selle ajaloo kohta. Me mõistame, et enamik inimesi ei elaks siin, ent meie jaoks ei olnud see faktor. Need on 35-40 aasta tagused sündmused,» ütles noorpaar väljaandele.

Tänu kurioossele minevikule said noored kinnisvara, võrreldes teiste samas piirkonnas asuvate elamispindadega, üsna taskukohase hinnaga. Nüüd, kaks aastat hiljem, on korter noorte sõnul kui öö ja päev, võrreldes varasemaga. Kapitaalremondi läbinud korter on oma musta mineviku viimaks selja taha jätnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles