Enne ja pärast: põhjalik köögiremont vähem kui 200 euroga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.today.com

Köögiremonti peetakse üheks kulukaimaks. Tegelikult võib sellega aga väga soodsalt ühelepoole saada, kui asi natuke põhjalikumalt läbi mõelda. 

Piiratud eelarve juures tuleb pea tööle panna ja leida lahendus, kuidas väheste väljaminekutega saavutada maksimaalne tulemus. See ameeriklase Mallory Nikolausi kodu on suurepäraseks näiteks, kuidas säärase ülesandega eeskujulikult tome tulla, vahendab Today Home.

Mallory üürikorteri köök oli küll korralik, aga väga kole. Lihtne pruun mööbel oli silmatorkamatu ja igav, köök nägi välja elutu. Et üürikorteris keegi remondi alla suuri summasid panna ei taha, tuli Malloryl leida lahendus, kuidas ruumi väheste väljaminekutega värskendada.

Foto: www.today.com

Niisiis värvis naine mööbli valgeks ja ilmestas mööblitagust seina musta värvi ruudustikuga. Kogu värskenduse peale kulus tal kõigest kaks päeva ja 169 eurot. 

Et üldmulje veel rõõmsam ja värskem oleks, mängis Mallory detailidega: palju annavad juurde kuldset tooni söögitoolid ja rohelist lisavad hoolikalt valitud toataimed. 

Nii et tõesti: pole midagi, mida kiht värsket värvi ei parandaks! Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles