Kolm eset, mis igas kodus olemas, aga mida keegi tegelikult ei vaja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Meie kõigi kodudes on need esemed olemas. Võtavad ruumi ja koguvad tolmu. Tegelikult pole nendeks aga mitte mingit vajadust. Viska nad välja.

Vanad ajakirjad

Inimestel on endiselt komme igaks juhuks vanu ajakirju alles hoida, sest äkki on kunagi vaja sealt midagi vaadata. Internetiajastul võib kinnitada, et sellist hetke, kus vastav infokild on leitav ainult sellest ühest vanast ajakirjast, kindlasti ei tule. Niisiis võid vanapaberist heaga lahti lasta. 

Aegunud hügieenitarbed

On hämmastav, kui paljudel inimestel on kombeks osta koju pesemisvahendeid ja kosmeetikat ilma, et nad seda kunagi ära kasutaks. Teate küll neid lookas vannitoariiuleid, kus leidub mitmeid poolikuid potsikuid ja pudeleid, pooled neist ammu aegunud - miks küll keegi vabatahtlikult kodus sellist kuhja segadust hoidma peaks? Pealegi: aegunud hügieenitarbed ja kosmeetika võib põhjustada nahaprobleeme.

Tarbed isetegemisprojektiks, mis kunagi valmis ei saa

See nagi, mille tegemist sa kunagi alustasid, ei saa tõenäoliselt kunagi valmis. Nagu ka kampsun, mida talvel igavusest kuduma hakkasid ja siis pooeli jätsid. Ole enda vastu aus: kõikideks säärasteks poolelijäänud projektideks soetatud kraami pole mõtet enda kodus alles hoida. Anneta need kellelegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles