Reisilt naasnud paar avastas maja ümbert kättemaksuks püstitatud tara

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Entwistle oma kodu akna all.
Thomas Entwistle oma kodu akna all. Foto: Lancashire Telegraph / SWNS.com / Scanpix

Pulmareisilt naasnud noorpaar avastas et nende äsjasoetatud unistuste kodu akende alla on püstitatud kõrge tara, mis varjab esimeselt korruselt igasuguse vaate.

Thomas Entwistle ja tema naine Rebekah abiellusid hiljuti ja siirdusid pulmareisile. Pahaaimamatult koju jõudes avastasid õnnelikud noored aga, et nende unistuste kodu akende alla on püstitatud tara, mis varjab esimeselt korruselt igasuguse vaate, vahendab Daily Mail.

Tarastatud maja.
Tarastatud maja. Foto: Thomas Temple / SWNS.comm / Thomas Temple / SWNS.com

Aia püstitajaks on tõenäoliselt kohalik talunik, kellel on ammusest ajast kitkuda kana arendajaga, kellelt Entwistle´id oma kodu ostsid. Talunik on nimelt veendunud, et arendaja on kinnisvaraga ületanud piire, mis talle ette nähtud. 

«Me ostsime oma unistuste kodu, mille akendest avanesid imelised vaated. Nüüd oleme kolmanda osapoolena kistud mingisse maavaidlusse, mis meisse mitte kuidagi ei puutu,» ütleb Thomas.

Thomas tara ees.
Thomas tara ees. Foto: Lancashire Telegraph / SWNS.com / Lancashire Telegraph / SWNS.com

Ta ei salga, et ka kolimisplaanid on Rebekah´ga arutlusel olnud, sest pole teada, kui kaua maavaidlus kesta võib ja kui kauaks ahistav tara maja ümber püsti jääb. Noorpaari ei lohuta ka see, kui praegune tara maha võetakse. 

«Me ei tea, mis hetkel järgmine püsti pannakse või millal kumbki osapool mõne uue hullusega lagedale tuleb,» ütleb Thomas. Ta on vihane, sest konkreetse maja endale saamiseks tuli neil palju vaeva näha, konkurents teiste huviliste näoli oli tihe. 

«Tunneme, et oleme petta saanud. Me ei tea, kas tahame siin edasi elada,» sõnab mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles