Õnnelik õnnetus: napsutanud koduomanik pääses napilt punase kuke hävitustööst

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leegid.
Leegid. Foto: Panther Media / Scanpics

Joogisena koju naasnud iirlane unustas saia üleöö ahju ning pääses olukorra ohtlikkusest hoolimata suurima kaotuseta. 

Dublinist pärit koduomaniku õhtu möödus meeleolukalt sõprade keskel. Napsutanud inimese kõht kipub aga tihtipeale peojärgselt tühi olema.

Suure nälja kustutamiseks otsustas üks Dublini elanik enne unne suikumist pikk peenike Prantsuse sai ahjus soojaks teha, vahendab mirror.co.uk. Et kerge õhtueine libedamalt alla läheks, pistis iirlane pealekauba ka ühe veinipudeli sügavkülma, et seda hiljem saia kõrvale rüübata. 

Selle asemel, et õhtuoodet serveerima hakata, vajus väsinud inimhing aga sügavasse unne. Üles ärgates tervitasid teda tundideks ahju ununenud saia kõrbemislõhn ning peadlõikav pohmell. Dublinist pärit koduomanikule lõppes metsik reede õhtu seega võrdlemisi õnnelikult - pääses ju nii inimene kui tema kodu. 10 tunniks ahju unustatud baguette ning sügavkülma asetatud veinipudel paraku nii lihtsalt ei pääsenud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles