Instagrami tähelend: huvi vanade majade vastu kujunes tulusaks sissetulekuallikaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Instagram.
Instagram. Foto: LIONEL BONAVENTURE / AFP/Scanpix

Ameerika pereema Elizabeth Finkelstein on oma nõrkuse vanade, renoveerimist vajavate majade vastu, tulusaks internetiäriks pööranud.

Tänapäeval võib igaühest interneti sensatsioon saada - tarvis on vaid üht nutitelefoni ning mitmekümnepealist jälgijaskonda, et jõuda veelgi suuremate sihtgruppideni. 38-aastase pereema Elizabeth Finkelsteini klikid ja igakuine sissetulek tuleb aga kinnisvara arvelt - konservaatori haridusega naine postitab oma Instagrami kontol pilte restaureerimist vajavatest majadest.

Naise tööots internetis ei ole teda miljonäriks veel teinud, küll aga on võimaldanud naisel palgata kaks abikätt lisaks, vahendab time.com. Instagramis vanade majade kinnisvarakuulutusi vahendava naise sõnul pakub selline tööots talle mitte ainult suurepärast võimalust kodukontoris tööd teha aga ka oma lapsega veidi rohkem aega veeta. Naise igakuine sissetulek kujuneb peamiselt Instagrami reklaamide arvelt.

«Inimese elu keerleb ümber ta töökoha, me lihtsalt peame leidma viisi, kuidas teha seda, mis südame alt tõesti soojaks teeb,» ütles Finkelstein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles