Pereema on sunnitud maksma elamiskõlbmatu maja eest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evakueerimiskäsu saanud pere tulevik on lahtine.
Evakueerimiskäsu saanud pere tulevik on lahtine. Foto: Valery Vvoennyy / PantherMedia / Valery Vvoennyy

Viieliikmelisele Suurbritannia perele anti möödunud suvel evakueerimiskäsk - pereema maksab aga tänase päevani maja eest, kus on liiga ohtlik elada.

Nelja lapse ema on täielikult nurka surutud - 18 kuu eest kodu soetanud pereema on sunnitud maksma laenumakseid kinnistu eest, kuhu on sisenemine turvalisuse kaalutlustel keelatud. Viieliikmeline pere sai evakueerumiskäsu möödunud aasta augustikuus. Maalihke tõttu põgenema sunnitud leibkond ei ole aga tänase päevani oma koduseinte vahele tagasi saanud.

«Me olime küll veidi rahulolematud, ent samas, seda oligi ju oodata. Küll aga puudub meil ülevaade sellest, mis meie kodust edasi saab,» ütles Amanda Hopkins väljaandele walesonline.co.uk Linnavõimude poolt ajutisse varjupaika paigutatud pere elab praegusel momendil üsna kitsastes tingimustes ning ei oska prognoosida, milliseks kujuneb selle saaga lõppvaatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles