Fotod: Peetri küla korter on ideaalne näide oskuslikust sisustamisest

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Peetri külas uut omanikku ootav väike korter on suurepärane näide sellest, kuidas ükskõik, missugune pind sisustada nii, et kõik vajalik ära mahub.

Peetri külas Kaare teel asub 42-ruutmeetrine ühetoaline korter. Ruumiga, arvata võib, siin priisata ei ole, seega on korteri senisel omanikul tulnud üles näidata nutikust arukaks sisustamiseks.

Foto: KV.EE

See ülesanne on tal suurepäraselt õnnestunud. Kuna korteri juurde kuulub walk-in garderoob, aga magamistuba puudub, tuli ka magamine elutuppa ära mahutada. Selleks on elutoa nurgas seinavoodi, mis päevasel ajal kokku pakitud.

Foto: KV.EE

Nii on elutuba endiselt avar, voodi ei ole päeval jalus ega riku elutoa üldmuljet. Ka diivan on väga nutikalt valitud: see on pikendatav ja tõstetav nii, et vajadusel annab sellest väga edukalt teha söögilaua. 

Foto: KV.EE

Arukaid ruumisäästlikke lahendusi jagub aga igale poole üle korteri. Kogu korteris nähtav sisustus jääb uuele omanikule, väljaarvatud praeguse elaniku isiklikud asjad. Soovi korral saab korteri ka kahetoaliseks muuta.

Foto: KV.EE

Vaata rohkem SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles