Fotod: Kuressaares müügis olevat maja reklaamitakse väga kummaliselt

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: city24.ee

Kinnisvarakuulutuste formaat on tavaliselt üsna vankumatu ja midagi põnevat nendega reeglina ette ei võeta. Õnneks on erandeid. 

Nii on Kuressaares müüki pandud maja kuulutusele otsustatud pisut rahvuslikku vürtsi lisada: kui avafoto millegi erilise poolest silma ei torka, siis järgnevatel piltidel võib maja esitlemas näha rahvarõivais meest.

Foto: city24.ee

Tavaliselt toetab sellist kiiksuga kuulutust ka teistmoodi tekst, kuid pisut ägedam ongi, et siin on ses osas jäädud täiesti professionaalseks. Kuulutusest võib lugeda, et pisut enam kui sajaruutmeetrine maja Kuressaares asub lossipargi vahetus läheduses. 

Päikselise kinnistu koosseisu kuuluvad lisaks elumajale ka majandushoone, garaažihoone ja hoiuruum. Lisaks suur kuur ja maakelder. 

Foto: city24.ee

Elamut on viimastel aastatel renoveeritud ja tehtud juurdeehitusi. Teine korrus on ehitatud 2006. aastal. Samaaegselt on toodud majja vesi- ja kanalisatsioon, uued elektrijuhtmed, ehitati uued küttekolded ning remonditi täielikult ka esimene korrus.

Foto: city24.ee

Maja müüakse sobivusel koos kogu sisustuse ja mööbliga, samuti enamus abihoonetes olevad tööriistad ja tarvikud. Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles