Inglise teletäht on organiseeritud raamaturiiuli tõttu kriitikanoolte alla sattunud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamaturiiul.
Raamaturiiul. Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson

Suurbritannia saatejuht Ben Fogle on piinliku täpsusega organiseeritud raamaturiiuli tõttu sotsiaalmeedias kriitika alla sattunud.

Mõned nädalad tagasi Mount Everesti vallutanud Ben Fogle on sattunud sotsiaalmeedia kasutajate tähelepanu alla ning seda õige kummalisel põhjusel. Patuoinaks võib lugeda väljaandes The Telegraph avaldatud pilti mehest ja ta kaasast.

Paar on nimelt sätitud istuma raamaturiiuli ette, kus kõik teosed on värvide alusel ritta pandud, vahendab homes.nine.com.au. Piinliku täpsusega organiseeritud raamaturiiul on aga Twitteri kasutajad kaheks jaganud. On neid, kes suhtuvad ülima täpsusega korrastatud raamaturiiulisse skepsisega, ent leidub ka neid, kes jagavad mehe korraarmastuse osas vaid kiidusõnu, sõnades, et selline jaotusviis muudab tõelise raamatukoi elu oluliselt lihtsamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles