Kaks asja, mis on kodus olemas kõigil õnnelikel inimestel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Asjad ei tee õnnelikuks, see on teada-tuntud tõde. Kuid mõni ese sinu kodus annab garantii, et oled keskmisest õnnelikum inimene. Ja need «asjad» ei maksa peaaegu midagi.

Nimelt, kirjutab ApartmentTherapy, on igal õnnelikul inimesel kodus olemas kaks asja, milleta ei saa, kui tahad olla tõeliselt vaba ja muretu.

Toataimed

On ammu teada, et rohelus mõjub inimestele hästi, tervistavalt. Niisiis pole imestada, et inimesed, kelle kodus on keskmisest rohkem toalilli, on ka keskmisest õnnelikumad. Eriti hästi on veel siis, kui sul on oma aed, kus toimetada ja rohelust nautida saad - see teeb kohe väga rõõmsaks. 

Kuid toataimed peavad olema. Kas või juba sellepärast, et need puhastavad õhku ja puhas õhk on päris kindlasti hea enesetunde aluseks.

Segadus

Kõigile kiindunud sisustusblogijatele ja nende lugejatele võib see tulla üllatusena, aga inimesed, kes ei tee kodusest segadusest suurt numbrit, on mitme kraadi võrra õnnelikumad kui need, kes lakkamatult muretsevad, et iga asi oleks omal kohal.

Pisut segamini kodudega inimesed elavad hetkes. Kui graafik näeb ette koristustöid, aga elu pakub võimaluse lustimiseks, kasutavad õnnelikud inimesed selle võimaluse ära ja koristavad lihtsalt hiljem. Ei mingit stressi! Ja mida vähem stressi, seda õnnelikum inimene!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles