Fotod: rääbakast vanast kummutist sünnib tõeline pilgupüüdja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: karriefranks.com

Vanadest räsitud mööblitükkidest ei maksa mööda vaadata: hoolsa käe all sünnivad neist toa pilgupüüdjad, mis kestavad veel aastakümneid. 

Nii läks ka kummutiga, mille blogija Karrie kõigest 50 euro eest vanakraamipoest leidis. Ta oli algusest peale seda meelt, et arvestades kummuti seisukorda on hind liiga kõrge, kuid paraku hakkas see talle väga meeldima, niisiis oli naine nõus mööblitüki ära ostma.

Esialgne plaan oli kummut ära lihvida ja sääraseks jättagi ning kasutada seda esikus või koridoris. Kuid paraku oli vineer, millest kummut valmistatud, nii kehvas seisus, et see plaan tuli maha matta ja uus lähenemine leida. 

Foto: karriefranks.com

Niisiis tuli ette võtta põhjalikumad parandustööd. Kui need tehtud, värvis Karrie kummuti valgeks. Et üleni valge tundus igav ja kummutisahtlite esiküljed olid suurepärases seisukorras, sai ta need jätta naturaalse puidu värvi. 

Lõpuks valmistas ta kohalikust nahaärist ostetud naharibadest kummutile uued nupud. «Ma olen lõpptulemusega väga rahul. Meil on kaasaegne kodu ja see tükike antiiki sobib siia suurepäraselt,» ütleb Karrie.

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles