Liiga hea, et olla tõsi: täispuhutav üheeurone lastebassein osutus jalanõusuuruseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võileivahinnaga soetatud lastebassein osutus üle mõistuse väikeseks.
Võileivahinnaga soetatud lastebassein osutus üle mõistuse väikeseks. Foto: Natalya Danko / PantherMedia / Natalya Danko

Võileivahinnaga soetatud täispuhutav bassein tõi ühele inglise perele nii naeru kui pisaraid.

Inglise pereema soovis oma võsukesi suve eel täispuhutava basseiniga üllatada. 1,1 euro eest soetatud bassein osutuks aga liiga heaks, et olla tõsi.

40-aastane Claire Senior kahtlustas juba ostmishetkel, et miski täispuhutava basseini pakkumise juures peab mäda olema, ometigi ei jätnud naine juhust kasutamata, vahendab irishmirror.ie. Samuti ei vaevunud naine pakil olevaid parameetreid vaatama.

Pakki avades ei olnud naise näol aga pettumusest jälgegi. Jalanõu suuruseks osutunud bassein ning iseenda prohmakas tegi pereemale vaid nalja. Möödapanekut huumoriga võtnud naise lapsed olid aga teist meelt.

«Lapsed olid kurvad, kuna nad ei saanud basseinis mängida, seega pidin uue leidma,» ütles Senior väljaandele. Naine vannub, et teeb edaspidi iga ostu korral topeltkontrolli ning hoiab eemale pakkumistest, mis näivad esmapilgul liiga head, et olla tõsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles