Fotod: 20 aastat remontimata elutoa uus nägu saab kõva kriitika osaliseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kellyelko.com

Elutuba, mis 20 aastat remontimata, saab lõpuks kauaoodatud värskenduse. Kuid internet leiab, et tulemus on kaugel ilusast.

Sisekujundaja Kelly võttis ette 20 aastat muutumatuna püsinud elutoa renoveerimise. Toa esialgne nägu oli ühtlaselt beež, ühegi silmatorkava või eristuva detailita. See pidi muutuma.

Foto: kellyelko.com

Uus nägu pidi saama kergem ja erksam, Kelly sõnul olid sellest ruumist selgelt puudu värvid, mida ta nüüd ohtralt lisada plaanis. See tal ka õnnestus. 

Samuti mängis Kelly julgelt erinevate materjalide ja mustritega, sobitades omavahel asju, mis esmapilgul täiesti kokkusobimatud näisid. 

Foto: kellyelko.com

Tulemuseks on elutuba, mis on ekrsavärvilien, silmatorkav ja pilkupüüdev. Kuid tagasiside veebis on kahetine: osa kommenteerijaist leiab, et tegemist on suurepärase tööga. Teine osa leiab, et ilus klassikaline elutuba on pöördumatult rikutud. 

Vaata rohkem SIIT. Kumba koolkonda kuulud sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles