Eesti parimaks sisustusblogiks valiti noore naise väga vajalik ettevõtmine

Anna-Liisa Mets
, Kodustiil.ee vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Brette Saar

Nädalavahetusel selgitati taaskord välja Eesti parimad blogijad, sealhulgas parim remondi- ja sisustusblogi. Tänavu läks võit Saaremaale.

Nädalavahetusel toimunud Eesti Blogiauhindade üritusel valiti parimaks remondi- ja sisustusblogiks Pintsli ja kohvriga. Selle blogi taga seisab noor saare naine Brette Saar, kes muuhulgas Kuressaares ka sisustuspoodi HÖME peab. 

Brette ettevõtmine nii poe kui blogi näol on kiiduväärt: naine on oma südameasjaks võtnud vanale mööblile uue elu andmise, kusjuures tegu pole mitte lihtsalt järjekordse mööbli ülevõõpamise, vaid tõeliselt stiilsete sisustusesemete loomisega. 

Foto: Brette Saar

Brette ise on öelnud, et ta ei näe mingit mõtet kodu sisustamisel poodi uut mööblit soetama minna, kui sama hästi võib vana, juba olemas oleva mööbli ülevärvimise teel saada koju sisustuse, mis ainulaadne ja omanäoline - päris kindlasti ei teki nii ohtu, et kellelgi teisel täpselt samasugune ese kodus olemas on.

Kõrvale ei saa kuidagi jätta ka keskkonnasäästu teemat: saab ju mööbli uuendamise teel anda oma panuse selleks, et vähendada ülemaailmset tarbimishullust. 

Seda, mida ja kuidas Brette vana mööbliga ette võtab, tasub kindlasti tema blogist jälgida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles